Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 18:37 - Разнообразие на Танк игри
Автор: igriskoli7 Категория: Забавление   
Прочетен: 4109 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако сте любител на игрите и  се наслаждавате на страхотните графики то тогава ще се насладите и на танковите игри. Има няколко, които да изберете и всяка е уникална по своему. Яростните танкови игри имат различни нива, които  да достигнете и трябва също така да убиете враговете си за определен период от време. След като сте събрали достатъчно пари ще можете да отидете до магазина на уебсайта и да купите различни форми на оръжия, които могат да ви помогнат да убиват враговете по-добре и по-бързо. Графиката на тази игра е невероятна и можете да управлявате лесно с бутона на мишката.

image

Tank Blitz zero е една страхотна игра изпълнена с екшън. Можете да използвате бутоните Е и Q, за да сменяте оръжията. Натискането на интервала ще ви позволи да изстрелвате ракети. С помощта на мишката можете да откривате огън по врага си. В крайна сметка ще бъдете в състояние да вземате бонус точки, така че да можете да подобрите вашите ходове на бойното поле. Основната цел на тази игра е да елиминирате враговете си. Ще имате възможност да печелите бонус точки, с които да подобрите ходовете си на бойното поле. Главната ви цел е да елиминирате колкото се може повече врагове за времето, с което разполагате. Старайте се да унищожите противниците си и да влезете в базите им преди те да го направят.

Zorro tanks - в тази игра ще имате за цел да защитавате хората на Алхадар от Карбафос, който е зъл учен и иска да унищожи всичко.

Ще трябвате да помогнете на хората да се избавят от Кафабос, като унищожавате танковете, изпречили се на пътя ви.

image

Taнкът e игра, която можете да играете с приятели или сами като ако искате да я играете с приятели е най-добре да погледнете в сайта igrizadvama.com. В началото на играта ще решите с колко играчи ще играете и ще изберете конкретен терен, на който искате битката да започне. Нагоре и надолу със стрелките ще ви помогне да настроите цел за оръдието а, с левия и десния клавиш ще местите танка. Когато сте готови да стреляте след това натиснете шпацията. След всяка битка, можете да купувате амуниции. Без значение кои танк игри ще изберете ще бъдете сигурни, че ще има взрив с всички подобрения, които можете да направите във всяка игра. Всяка игра има фантастични графики и забавна музика за слушане.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: igriskoli7
Категория: Забавление
Прочетен: 59070
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930